Velkommen til Kongsvinger Futsal Sportsklubb sin offisielle hjemmeside!
Følg oss på:

Et tiår er over

January 2nd, 2016


Et tiår er over. 2004/2005 – 2014/2015. En kompisgjeng. Et unikt miljø. Fantastiske opplevelser. Gode resultater. Fra begynnelsen i 2004 har vår reise inneholdt flere turneringsseiere, toppen av 1.div, opprykk, 5 år i eliteserien og nedrykk. Alt hva vi har oppnådd bunner ned i engasjement, et utrolig miljø og ikke minst innsats. Det er en mengde med minner som kunne vært ramset opp, men viktigst av alt er et samhold og en vilje vi som klubb har vist og de resultatene vi har oppnådd sammen. Nå leveres stafettpinnen videre og FUVO overtar vår plass i 1.div. Navnet forblir stående denne sesongen, men vil endres neste sesong.

Selv er vi stolte og sitter igjen med en god følelse når man ser tilbake. Nedrykk er surt, men vi ønsker å påpeke at det ikke er grunnlaget for endringen som nå skjer. Den ville vært der uansett og FUVO har kriteriene for å drive dette på best mulig vis videre.

Takk til alle lag, spillere, dommere, kretser og sponsorer. Futsal er unikt, og uten drivkraften fra alle oss som brenner for sporten vil utviklingen stoppe. Fortsett!

Ekstra takk til Eda Supermarket, Sparebanken Hedmark, Berg Skysstasjon as, Umbro, Vinger Trykkeri, Montebello Camping og alle som støtter oss gjennom Grasrotandelen. Uten dere ville vil aldri ha opplevd dette. Tusen takk!

Lagt ved noen bilder fra start til slutt.

Mvh
Jermund Udnæseth
Kongsvinger Futsal

 


Kommenter