Velkommen til Kongsvinger Futsal Sportsklubb sin offisielle hjemmeside!
Følg oss på:

- Bare å kline til i helga

February 13th, 2015


Nest siste spillhelg i helgen og vi skal ut i to kamper mot henholdsvis Nordpolen og Sandefjord. Lørdag 13:45 skal vi måle krefter mot Nordpolen og søndag 17:00 er det Sandefjord som står på motsatt banehalvdel. Sesongens første kamper mot disse lagene endte med seier 7-4 mot Nordpolen og tap mot Sandefjord 5-4. Før helgens kamper er det klart at vi bør ha to av to seiere om mulighetene for fremdeles eliteseriespill skal være tilstede.

Kongsvingerfutsal.no har fått en raskt kommentar fra trener Jermund Udnæseth foran helgen: “Vi må bevise, stå fram og bare kline til i helga. Innsats, vilje og engasjement er nøkkelord. Vi kan ikke tenke konsekvenser og må bare gi alt for å vinne begge kampene i den situasjonen vi er i. 

Troppen i helgen er som følger: Hacham, Haugen, Holt, Linstad, Nilsen, Kristiansen, Udnæseth, Gerhardsen, Helmersen, Birkeland, Westerheim, Severeide, Urrustarazu, Heiberg, F. Nilsen, Brenna og Torgnesskar. 

Kampene kan du se på NFF-TV på fotball.no sine sider.


Kommenter