Velkommen til Kongsvinger Futsal Sportsklubb sin offisielle hjemmeside!
Følg oss på:

Viktige kamper i Tromsø

February 6th, 2015

image

For andre gang i årets sesong er det Tromsø som er plassen for en fellesrunde. Forrige Nord-Norge tur endte med tre poeng og vi må minst ha med oss det hjem denne gangen også.

Vi møter regjerende mester Vegakameratene lørdag 15:30. Laget som på deadline day gikk litt i oppløsing ved at trener Bardal og flere sentrale spillere valgte å forlate klubben. Allikevel stiller de sterkt i helgen og blir en tøff nøtt. Søndag spiller vi mot Grorud 10:00. Et Grorud lag som kjemper helt i toppen i årets jevne serie og stiller trolig et slagkraftig lag.

Vi reiser til Tromsø med ti sultne spillere som er klare for å kjempe om poeng. Troppen til Tromsø er som følger: Stian Westerheim, Petter J Severeide, Christoffer Haugen, Jon Skogli Holt, Ørjan Heiberg, Petter Sannerud, Martin Skolbekken, Wilson Urrustarazu, Petter Linstad og Gutierrez.

Du kan se kampene på fotball.no.


Kommenter