Velkommen til Kongsvinger Futsal Sportsklubb sin offisielle hjemmeside!
Følg oss på:

Tre kamper i helgen

January 9th, 2015

image

Ny fellesrunde og vi forflytter fra Tromsø til Oslo. Nok en helg skal vi gjennom tre kamper, hvorav to er av samme motstand som i Tromsø. Vi er halvveis i sesongen og dette blir en viktig runde for alle lag for å se i hvilke ende man skal kjempe utover.

Lørdag 10:15: Kongsvinger – Sjarmtrollan

Lørdag 19:00: Nidaros – Kongsvinger

Søndag 17:00: Tiller – Kongsvinger

Troppen i helgen: Hulk Hacham, Petter J Severeide, Henning Andreassen Torgnesskar, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Ørjan Heiberg, Kim Brenna, Jon Skogli Holt, Christoffer Haugen, Petter Linstad og Martin Skolbekken.

Vi ønsker alle lag lykke til og du kan følge kampene via stream på fotball.no.


Kommenter