Velkommen til Kongsvinger Futsal Sportsklubb sin offisielle hjemmeside!
Følg oss på:

Tromsø står for tur

December 13th, 2014

I helgen spilles tredje fellesrunde i Eliteserien og sirkuset flytter seg denne gangen til Tromsø med hjemmelaget Sjarmtrollan som arrangør. Denne helgen er den ene av totalt to helger hvor vi skal spille tre kamper, hvorav to lørdag og en søndag. Lørdag skal vi opp mot Tiller og hjemmelaget Sjarmtrollan, men søndagens oppgjør er mot Flamuri. Det er ingen tvil om at tre kamper på en spillehelg er tøft, men vi er godt forberedt og poeng skal med i bagasjen hjem søndag.

Helgens tropp består av følgende mann: Hulk Hacham, Stian Westerheim, Christoffer Haugen, Ørjan Heiberg, Ole Bjerkeset Kristiansen, Henning Andreassen Torgnesskar,Martin Skolbekken, Petter Linstad, Wilson Urrustarazu og Kim Brenna.

13:45 Kongsvinger Futsal – Tiller Futsal
20:45 Sjarmtrollan – Kongsvinger Futsal
15:15 Kongsvinger Futsal – Flamuri Futsal

Kampene kan du se på NFF-TV - og du kan følge oss på på Facebook og Twitter.


Kommenter